Heeft u voor uw projecten tijdelijk extra capaciteit of kennis nodig?

Uniq engineering heeft verschillende zusterbedrijven met meer dan 30 jaar ervaring in mechanica, elektro, mechatronica, optica, vision, robotica, software ontwikkeling en industriële automatisering. Al deze kennis en ervaring hebben we in eigen huis en delen wij graag met u.

Onze engineers zijn allemaal communicatief vaardige, creatieve en pro-actieve techniekliefhebbers die gewend zijn multidisciplinair te werken. Daarnaast gaan wij anders om met onze mensen en onze klanten. We gaan pas weg, als alles werkt en geven onze mensen vrijheid, autonomie en ruimte om authentiek te zijn.

Graag zetten wij onze ervaren engineers, onder uw supervisie en leiding in op uw projecten. Dat kan vanuit ons kantoor te Eindhoven, maar indien gewenst kunnen wij u ook ondersteunen op een door uw gewenste locatie.

Naast de mogelijkheid om één of meerdere engineers individueel in te zetten, kan Uniq Engineering de klant verder ontzorgen door ook de lead te nemen in het project. In die gevallen levert Uniq Engineering niet alleen specifieke expertise, maar nemen wij het project management op ons en sturen daarbij operationeel het multidisciplinaire team aan. Op basis van vooraf overeengekomen rapportage- en overlegstructuur, zal de betreffende project manager verantwoording afleggen aan de opdrachtgever. Over de mate van inzet van projectmanagement met daarbij het aantal uur gedurende een periode kunnen afspraken worden gemaakt. Deze kunnen ook variëren gedurende de duur van een project.

In principe levert Uniq Engineering geen projectmanagement als separate dienst, maar enkel in combinatie met engineering services, vanwege de focus op waarde toevoeging op vlak van techniek.