Uniq Engineering is een innovatief en flexibel engineeringsbedrijf.

Uniq Engineering is gestoeld op een lange historie van het meer dan 30 jaar turn-key ontwikkelen en realiseren van high-tech mechatronische systemen en machines door multidisciplinaire samenwerking.

Wij werken op de grenzen van de techniek om turn-key systemen te ontwerpen, ontwikkelen en realiseren. Dit stelt onze opdrachtgevers in staat hun bedrijfsprocessen te optimaliseren qua output, kwaliteit en efficiency. Onze bedrijvengroep bestaat uit bedrijven met meer dan 30 jaar ervaring in mechanica, elektro, mechatronica, optica, vision, robotica, software ontwikkeling en industriƫle automatisering. Al deze kennis en ervaring hebben we in eigen huis.

Met meer dan 85 hoog opgeleide engineers werken we op een unieke manier, gericht op duurzame en winstgevende groei en IP ontwikkeling. Doordat we eigen R&D hebben en zelf ontwikkelen, kunnen we onze opdrachtgevers helpen kosten te verlagen en time to market te verkorten. Met onze turn-key aanpak met vaste prijzen en levertijden, dragen we bij aan de gemoedsrust van onze opdrachtgevers, door te participeren in hun risico.

Daarnaast gaan we anders om met onze mensen en onze opdrachtgevers. We gaan pas weg, als alles werkt en geven onze mensen vrijheid, autonomie en ruimte om authentiek te zijn.

Co-engineering en samenwerken met onze opdrachtgevers om zo tot de beste technische en meest duurzame oplossing te komen, is onze missie. We leggen het graag persoonlijk aan u uit om te kijken wat we voor u kunnen betekenen. Tevens bent u welkom bij ons R&D center in Eindhoven.